cryptovaluta detail cryptosite

Polymesh (POLYX)

Introductie van Polymesh (POLYX)

Polymesh (POLYX) is een blockchain-platform dat speciaal is ontworpen voor het uitgeven van effecten. Het is gebouwd op de Substrate-technologie van Polkadot en biedt een veilige en gereguleerde omgeving voor het uitgeven en verhandelen van effecten.

Veilige en gereguleerde omgeving

Polymesh is ontworpen om te voldoen aan de regelgeving van verschillende jurisdicties. Het platform biedt een veilige en gereguleerde omgeving voor het uitgeven en verhandelen van effecten, waardoor het aantrekkelijk is voor zowel bedrijven als investeerders.

Het platform maakt gebruik van een uniek identificatiesysteem om de identiteit van gebruikers te verifiëren en te valideren. Dit zorgt voor een hoge mate van veiligheid en vertrouwen in het platform.

Efficiënte uitgifte van effecten

Polymesh maakt het mogelijk om effecten efficiënt uit te geven en te verhandelen. Het platform maakt gebruik van slimme contracten om de uitgifte van effecten te automatiseren en te vereenvoudigen.

Het platform biedt ook de mogelijkheid om verschillende soorten effecten uit te geven, waaronder aandelen, obligaties en fondsen. Dit maakt het platform geschikt voor een breed scala aan bedrijven en investeerders.

Interoperabiliteit met andere blockchains

Polymesh is gebouwd op de Substrate-technologie van Polkadot, waardoor het platform interoperabel is met andere blockchains. Dit betekent dat het mogelijk is om effecten uit te geven en te verhandelen tussen verschillende blockchains.

Dit maakt het platform aantrekkelijk voor bedrijven en investeerders die actief zijn op verschillende blockchains en die op zoek zijn naar een veilige en gereguleerde omgeving voor het uitgeven en verhandelen van effecten.

Conclusie

Polymesh (POLYX) is een blockchain-platform dat speciaal is ontworpen voor het uitgeven van effecten. Het biedt een veilige en gereguleerde omgeving voor het uitgeven en verhandelen van effecten en maakt gebruik van slimme contracten om de uitgifte van effecten te automatiseren en te vereenvoudigen. Het platform is interoperabel met andere blockchains, waardoor het aantrekkelijk is voor bedrijven en investeerders die actief zijn op verschillende blockchains.

← Terug naar overzicht

Polymesh (POLYX) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)