cryptovaluta detail cryptosite

Quant (QNT)

Introductie van Quant (QNT)

Quant (QNT) is een blockchain-gebaseerd platform dat zich richt op het verbinden van verschillende blockchain-netwerken en het mogelijk maken van interoperabiliteit tussen deze netwerken. Het doel van Quant is om een ​​universeel platform te creëren dat de uitwisseling van digitale activa tussen verschillende blockchain-netwerken mogelijk maakt.

Technologie achter Quant (QNT)

Quant maakt gebruik van een technologie genaamd Overledger, die is ontworpen om de interoperabiliteit tussen verschillende blockchain-netwerken te vergemakkelijken. Overledger is een platform dat is gebouwd bovenop bestaande blockchain-technologieën en dat de mogelijkheid biedt om verschillende blockchain-netwerken met elkaar te verbinden.

Overledger maakt gebruik van een protocol genaamd Quant Network Protocol (QNP), dat is ontworpen om de communicatie tussen verschillende blockchain-netwerken te vergemakkelijken. QNP maakt gebruik van slimme contracten om de uitwisseling van digitale activa tussen verschillende blockchain-netwerken mogelijk te maken.

Toepassingen van Quant (QNT)

Quant heeft verschillende toepassingen, waaronder:

– Interoperabiliteit tussen blockchain-netwerken: Quant maakt het mogelijk om digitale activa tussen verschillende blockchain-netwerken uit te wisselen, waardoor de interoperabiliteit tussen deze netwerken wordt vergemakkelijkt.

– Beveiliging van digitale activa: Quant maakt gebruik van slimme contracten om de uitwisseling van digitale activa tussen verschillende blockchain-netwerken te vergemakkelijken, waardoor de beveiliging van deze activa wordt verbeterd.

– Betalingsverwerking: Quant kan worden gebruikt voor betalingsverwerking, waardoor het mogelijk wordt om betalingen tussen verschillende blockchain-netwerken te verwerken.

Conclusie

Quant (QNT) is een blockchain-gebaseerd platform dat zich richt op het verbinden van verschillende blockchain-netwerken en het mogelijk maken van interoperabiliteit tussen deze netwerken. Het maakt gebruik van een technologie genaamd Overledger en een protocol genaamd Quant Network Protocol (QNP) om de uitwisseling van digitale activa tussen verschillende blockchain-netwerken mogelijk te maken. Quant heeft verschillende toepassingen, waaronder interoperabiliteit tussen blockchain-netwerken, beveiliging van digitale activa en betalingsverwerking.

← Terug naar overzicht

Quant (QNT) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)