cryptovaluta detail cryptosite

Quant (QNT)

Introductie van Quant (QNT)

Quant (QNT) is een blockchain-gebaseerd platform dat zich richt op het verbinden van verschillende blockchain-netwerken en het mogelijk maken van interoperabiliteit tussen deze netwerken. Het doel van Quant is om een ​​universeel platform te creëren dat de uitwisseling van digitale activa tussen verschillende blockchain-netwerken mogelijk maakt.

Technologie achter Quant (QNT)

Quant maakt gebruik van een technologie genaamd Overledger, die is ontworpen om de interoperabiliteit tussen verschillende blockchain-netwerken te vergemakkelijken. Overledger is een platform dat is gebouwd bovenop bestaande blockchain-technologieën en dat de mogelijkheid biedt om verschillende blockchain-netwerken met elkaar te verbinden.

Overledger maakt gebruik van een protocol genaamd Quant Network Protocol (QNP), dat is ontworpen om de communicatie tussen verschillende blockchain-netwerken te vergemakkelijken. QNP maakt gebruik van slimme contracten om de uitwisseling van digitale activa tussen verschillende blockchain-netwerken mogelijk te maken.

Toepassingen van Quant (QNT)

Quant heeft verschillende toepassingen, waaronder:

– Interoperabiliteit tussen blockchain-netwerken: Quant maakt het mogelijk om digitale activa tussen verschillende blockchain-netwerken uit te wisselen, waardoor de interoperabiliteit tussen deze netwerken wordt vergemakkelijkt.

– Beveiliging van digitale activa: Quant maakt gebruik van slimme contracten om de uitwisseling van digitale activa tussen verschillende blockchain-netwerken te vergemakkelijken, waardoor de beveiliging van deze activa wordt verbeterd.

– Betalingsverwerking: Quant kan worden gebruikt voor betalingsverwerking, waardoor het mogelijk wordt om betalingen tussen verschillende blockchain-netwerken te verwerken.

Conclusie

Quant (QNT) is een blockchain-gebaseerd platform dat zich richt op het verbinden van verschillende blockchain-netwerken en het mogelijk maken van interoperabiliteit tussen deze netwerken. Het maakt gebruik van een technologie genaamd Overledger en een protocol genaamd Quant Network Protocol (QNP) om de uitwisseling van digitale activa tussen verschillende blockchain-netwerken mogelijk te maken. Quant heeft verschillende toepassingen, waaronder interoperabiliteit tussen blockchain-netwerken, beveiliging van digitale activa en betalingsverwerking.

← Terug naar overzicht

Quant (QNT) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →
43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

“`html Inhoud Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij? Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, ...
Lees meer →
43670.jpg

XRP toont ‘Death Cross’ op korte termijn grafieken, waarom dat niet zorgwekkend is

Een onheilspellend klinkend technisch patroon is verschenen op de korte termijn grafieken van XRP, namelijk de één-uurs en vier-uurs prijsgrafieken. De Simple Moving Average (SMA) ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)