cryptovaluta detail cryptosite

Secret Network (SCRT)

Introductie Secret Network (SCRT)

Secret Network (SCRT) is een open-source blockchain-platform dat is ontworpen om privacy en vertrouwelijkheid te bieden aan gebruikers. Het platform is gebouwd op de Cosmos SDK en maakt gebruik van een aangepaste implementatie van de Tendermint-consensusengine. Het doel van Secret Network is om een veilige en privé-omgeving te bieden voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties (dApps) en het uitvoeren van transacties.

Privacy en vertrouwelijkheid

Een van de belangrijkste kenmerken van Secret Network is de nadruk op privacy en vertrouwelijkheid. Het platform maakt gebruik van geavanceerde cryptografie om de privacy van gebruikers te beschermen en hun gegevens te versleutelen. Dit betekent dat transacties en gegevens op het netwerk niet kunnen worden bekeken door derden, waardoor gebruikers volledige controle hebben over hun persoonlijke informatie.

Secret Contracts

Een ander belangrijk kenmerk van Secret Network zijn de zogenaamde Secret Contracts. Dit zijn slimme contracten die zijn ontworpen om de privacy van gebruikers te beschermen. Secret Contracts maken gebruik van geavanceerde cryptografie om de gegevens die worden gebruikt in de contracten te versleutelen, waardoor ze niet kunnen worden bekeken door derden. Dit maakt het mogelijk om gevoelige informatie te delen en te verwerken zonder dat deze informatie openbaar wordt.

SCRT-token

Het SCRT-token is de native cryptocurrency van het Secret Network-platform. Het wordt gebruikt als betaalmiddel voor transacties op het netwerk en als beloning voor validators die het netwerk beveiligen. Het totale aanbod van SCRT is beperkt tot 300 miljoen tokens, waarvan er momenteel ongeveer 70 miljoen in omloop zijn.

Conclusie

Secret Network is een blockchain-platform dat is ontworpen om privacy en vertrouwelijkheid te bieden aan gebruikers. Het maakt gebruik van geavanceerde cryptografie om de privacy van gebruikers te beschermen en biedt een veilige omgeving voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties en het uitvoeren van transacties. Met de nadruk op privacy en vertrouwelijkheid is Secret Network een interessante optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een veilige en privé-omgeving voor hun transacties en gegevens.

← Terug naar overzicht

Secret Network (SCRT) koers

Secret Network (SCRT) kopen

Koop Secret Network (SCRT) bij één van de door ons voorgestelde beurzen en start meteen met handelen:

Laatste nieuwe cryptoartikels

43657.jpg

85 miljoen SHIB worden uitgedeeld aan stakers in de komende 4 maanden — Shiba Inu vertegenwoordiger

SHIB Beloningen: 85 Miljoen SHIB Voor Stakers in de Komende 4 Maanden — Shiba Inu RepAfbeelding via www.freepik.comDisclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk ...
Lees meer →
43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →
43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

“`html Inhoud Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij? Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)