cryptovaluta detail cryptosite

Secret Network (SCRT)

Introductie Secret Network (SCRT)

Secret Network (SCRT) is een open-source blockchain-platform dat is ontworpen om privacy en vertrouwelijkheid te bieden aan gebruikers. Het platform is gebouwd op de Cosmos SDK en maakt gebruik van een aangepaste implementatie van de Tendermint-consensusengine. Het doel van Secret Network is om een veilige en privé-omgeving te bieden voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties (dApps) en het uitvoeren van transacties.

Privacy en vertrouwelijkheid

Een van de belangrijkste kenmerken van Secret Network is de nadruk op privacy en vertrouwelijkheid. Het platform maakt gebruik van geavanceerde cryptografie om de privacy van gebruikers te beschermen en hun gegevens te versleutelen. Dit betekent dat transacties en gegevens op het netwerk niet kunnen worden bekeken door derden, waardoor gebruikers volledige controle hebben over hun persoonlijke informatie.

Secret Contracts

Een ander belangrijk kenmerk van Secret Network zijn de zogenaamde Secret Contracts. Dit zijn slimme contracten die zijn ontworpen om de privacy van gebruikers te beschermen. Secret Contracts maken gebruik van geavanceerde cryptografie om de gegevens die worden gebruikt in de contracten te versleutelen, waardoor ze niet kunnen worden bekeken door derden. Dit maakt het mogelijk om gevoelige informatie te delen en te verwerken zonder dat deze informatie openbaar wordt.

SCRT-token

Het SCRT-token is de native cryptocurrency van het Secret Network-platform. Het wordt gebruikt als betaalmiddel voor transacties op het netwerk en als beloning voor validators die het netwerk beveiligen. Het totale aanbod van SCRT is beperkt tot 300 miljoen tokens, waarvan er momenteel ongeveer 70 miljoen in omloop zijn.

Conclusie

Secret Network is een blockchain-platform dat is ontworpen om privacy en vertrouwelijkheid te bieden aan gebruikers. Het maakt gebruik van geavanceerde cryptografie om de privacy van gebruikers te beschermen en biedt een veilige omgeving voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties en het uitvoeren van transacties. Met de nadruk op privacy en vertrouwelijkheid is Secret Network een interessante optie voor gebruikers die op zoek zijn naar een veilige en privé-omgeving voor hun transacties en gegevens.

← Terug naar overzicht

Secret Network (SCRT) koers

Secret Network (SCRT) kopen

Koop Secret Network (SCRT) bij één van de door ons voorgestelde beurzen en start meteen met handelen:

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)