cryptovaluta detail cryptosite

The Graph (GRT)

Introductie

The Graph (GRT) is een gedecentraliseerd protocol dat wordt gebruikt om gegevens van blockchain-netwerken te indexeren en te doorzoeken. Het is ontworpen om ontwikkelaars te helpen bij het bouwen van gedecentraliseerde applicaties (dApps) die toegang hebben tot blockchain-gegevens op een efficiënte en betrouwbare manier.

Hoe werkt The Graph?

The Graph maakt gebruik van een indexeringsprotocol dat bekend staat als subgrafieën. Dit protocol maakt het mogelijk om gegevens van verschillende blockchain-netwerken te indexeren en te doorzoeken op een gestandaardiseerde manier. Hierdoor kunnen ontwikkelaars gemakkelijk toegang krijgen tot de gegevens die ze nodig hebben om hun dApps te bouwen.

Het indexeringsproces begint met het maken van een subgrafiek. Dit is een set van slimme contracten die specifieke gegevens op de blockchain bevatten. De subgrafiek wordt vervolgens geïndexeerd door een indexeringsnode, die de gegevens opslaat in een database en deze beschikbaar maakt voor zoekopdrachten.

Wat zijn de voordelen van The Graph?

Een van de belangrijkste voordelen van The Graph is dat het ontwikkelaars in staat stelt om snel en efficiënt toegang te krijgen tot blockchain-gegevens. Dit maakt het gemakkelijker om dApps te bouwen die afhankelijk zijn van deze gegevens.

Een ander voordeel van The Graph is dat het een gedecentraliseerd protocol is. Dit betekent dat er geen centrale autoriteit is die de gegevens beheert. In plaats daarvan worden de gegevens opgeslagen op verschillende nodes in het netwerk, waardoor het moeilijker wordt voor kwaadwillende actoren om de gegevens te manipuleren.

Conclusie

The Graph is een belangrijk protocol voor de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties. Het maakt het gemakkelijker voor ontwikkelaars om toegang te krijgen tot blockchain-gegevens en biedt een betrouwbare en efficiënte manier om deze gegevens te doorzoeken. Als gevolg hiervan kan The Graph bijdragen aan de groei van de gedecentraliseerde financiële (DeFi) sector en andere blockchain-gebaseerde toepassingen.

← Terug naar overzicht

The Graph (GRT) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)