cryptovaluta detail cryptosite

Theta Network (THETA)

Wat is Theta Network?

Theta Network is een blockchain-gebaseerd gedecentraliseerd videoplatform dat is ontworpen om de manier waarop we video’s streamen te verbeteren. Het platform maakt gebruik van een peer-to-peer-netwerk om de kosten van het streamen van video’s te verminderen en de kwaliteit van de inhoud te verbeteren.

Theta Network is gebouwd op de Ethereum-blockchain en maakt gebruik van een eigen cryptocurrency genaamd Theta Token (THETA). Het platform is ontwikkeld door Theta Labs, een bedrijf dat is opgericht in 2017.

Hoe werkt Theta Network?

Theta Network maakt gebruik van een gedecentraliseerd netwerk van nodes om video’s te streamen. In plaats van dat alle video’s worden gehost op een centrale server, worden ze opgeslagen op de nodes van het netwerk. Wanneer een gebruiker een video wil streamen, wordt deze automatisch verbonden met de dichtstbijzijnde node die de video host.

Dit zorgt voor een snellere en betrouwbaardere streamingervaring, omdat de video’s worden gestreamd vanaf de node die het dichtst bij de gebruiker staat. Bovendien vermindert het gebruik van een peer-to-peer-netwerk de kosten van het streamen van video’s, omdat er geen centrale server nodig is.

Theta Network maakt ook gebruik van een beloningssysteem om gebruikers aan te moedigen om nodes te hosten en video’s te streamen. Gebruikers die nodes hosten en video’s streamen, worden beloond met Theta Tokens.

Wat zijn Theta Tokens?

Theta Tokens (THETA) zijn de cryptocurrency van Theta Network. Ze worden gebruikt als beloning voor gebruikers die nodes hosten en video’s streamen op het platform.

Theta Tokens kunnen ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot premium-inhoud op het platform en om te betalen voor advertenties op het netwerk.

Theta Tokens worden verhandeld op verschillende cryptocurrency-beurzen en hebben een marktkapitalisatie van meer dan $ 1 miljard.

Conclusie

Theta Network is een blockchain-gebaseerd videoplatform dat is ontworpen om de manier waarop we video’s streamen te verbeteren. Het platform maakt gebruik van een peer-to-peer-netwerk om de kosten van het streamen van video’s te verminderen en de kwaliteit van de inhoud te verbeteren. Theta Tokens worden gebruikt als beloning voor gebruikers die nodes hosten en video’s streamen op het platform en kunnen worden verhandeld op verschillende cryptocurrency-beurzen.

← Terug naar overzicht

Theta Network (THETA) koers

Theta Network (THETA) kopen

Koop Theta Network (THETA) bij één van de door ons voorgestelde beurzen en start meteen met handelen:

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)