cryptovaluta detail cryptosite

ThorChain (RUNE)

Introductie

ThorChain (RUNE) is een gedecentraliseerd protocol dat is ontworpen om de interoperabiliteit tussen verschillende blockchain-netwerken mogelijk te maken. Het is gebouwd op de Tendermint-technologie en maakt gebruik van een Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme.

Het doel van ThorChain is om een ​​open en gedecentraliseerde infrastructuur te bieden voor het uitwisselen van digitale activa tussen verschillende blockchain-netwerken, zonder de noodzaak van een tussenpersoon of een centrale autoriteit.

Werking

ThorChain maakt gebruik van een cross-chain protocol dat het mogelijk maakt om digitale activa tussen verschillende blockchain-netwerken uit te wisselen. Het protocol maakt gebruik van een netwerk van nodes die transacties verifiëren en valideren.

Wanneer een gebruiker een transactie wil uitvoeren, wordt deze verzonden naar het ThorChain-netwerk. Het netwerk zoekt vervolgens naar de beste prijs voor de transactie op verschillende gedecentraliseerde beurzen en voert de transactie uit tegen de beste prijs.

Het ThorChain-netwerk maakt gebruik van een native token genaamd RUNE. Dit token wordt gebruikt als een medium van uitwisseling tussen verschillende blockchain-netwerken en als een beloning voor nodes die transacties verifiëren en valideren.

Voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van ThorChain is de mogelijkheid om digitale activa tussen verschillende blockchain-netwerken uit te wisselen zonder de noodzaak van een tussenpersoon of een centrale autoriteit. Dit maakt het mogelijk om transacties sneller en goedkoper uit te voeren dan traditionele uitwisselingen.

Bovendien maakt het gebruik van een PoS-consensusmechanisme het netwerk energiezuiniger en milieuvriendelijker dan Proof-of-Work (PoW) netwerken zoals Bitcoin.

Toekomstperspectieven

ThorChain heeft een veelbelovende toekomst, aangezien het een oplossing biedt voor het probleem van interoperabiliteit tussen verschillende blockchain-netwerken. Het protocol heeft al integraties met verschillende blockchain-netwerken zoals Bitcoin, Ethereum en Binance Smart Chain.

Bovendien heeft ThorChain plannen om zijn netwerk verder uit te breiden en nieuwe functies toe te voegen, zoals het mogelijk maken van het uitlenen en lenen van digitale activa op het netwerk.

Al met al heeft ThorChain het potentieel om een ​​belangrijke speler te worden in de wereld van gedecentraliseerde financiën (DeFi) en de uitwisseling van digitale activa tussen verschillende blockchain-netwerken te vergemakkelijken.

← Terug naar overzicht

ThorChain (RUNE) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

unnamed 11.jpg

Shiba Inu (SHIB) Prijs Zal Cruciaal Steunniveau Bereiken

Shiba Inu (SHIB) Koers Nadert Cruciaal Steunniveau Coverafbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen die door onze schrijvers worden uitgedrukt zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet de ...
Lees meer →
43657.jpg

85 miljoen SHIB worden uitgedeeld aan stakers in de komende 4 maanden — Shiba Inu vertegenwoordiger

SHIB Beloningen: 85 Miljoen SHIB Voor Stakers in de Komende 4 Maanden — Shiba Inu RepAfbeelding via www.freepik.comDisclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk ...
Lees meer →
43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)