cryptovaluta detail cryptosite

VeChain (VET)

Introductie

VeChain (VET) is een blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van de supply chain management en het waarborgen van de authenticiteit van producten. Het platform maakt gebruik van blockchain-technologie om de transparantie en efficiëntie van de supply chain te verbeteren.

Technologie

VeChain maakt gebruik van een Proof of Authority (PoA) consensusmechanisme, waarbij de validatie van transacties wordt uitgevoerd door een selecte groep van validators. Dit zorgt voor een snellere verwerking van transacties en een hogere schaalbaarheid van het netwerk.

Het platform maakt ook gebruik van smart contracts, waardoor het mogelijk is om automatisch uitvoerbare contracten te creëren die de transacties tussen partijen regelen. Dit vermindert de noodzaak van tussenpersonen en verlaagt de kosten van transacties.

Toepassingen

VeChain richt zich voornamelijk op de supply chain management en heeft partnerships met verschillende bedrijven in verschillende sectoren, waaronder de auto-industrie, de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie.

Het platform maakt het mogelijk om de authenticiteit van producten te waarborgen door middel van het gebruik van RFID-tags en QR-codes. Hierdoor kunnen consumenten de herkomst van producten traceren en de kwaliteit ervan verifiëren.

VeChain heeft ook een eigen token, VET genaamd, dat wordt gebruikt als betaalmiddel op het platform en als beloning voor validators.

Toekomstperspectieven

VeChain heeft een sterke positie in de supply chain management en heeft partnerships met grote bedrijven zoals BMW, Walmart en PwC. Het platform heeft ook een sterke focus op het waarborgen van de authenticiteit van producten, wat steeds belangrijker wordt in een wereld waarin consumenten steeds meer waarde hechten aan transparantie en duurzaamheid.

VeChain heeft ook plannen om uit te breiden naar andere sectoren, zoals de logistieke sector en de energie-industrie. Het platform heeft een sterke community en een actief ontwikkelingsteam, wat veelbelovend is voor de toekomst van het project.

← Terug naar overzicht

VeChain (VET) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

43657.jpg

85 miljoen SHIB worden uitgedeeld aan stakers in de komende 4 maanden — Shiba Inu vertegenwoordiger

SHIB Beloningen: 85 Miljoen SHIB Voor Stakers in de Komende 4 Maanden — Shiba Inu RepAfbeelding via www.freepik.comDisclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk ...
Lees meer →
43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →
43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

“`html Inhoud Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij? Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)