cryptovaluta detail cryptosite

Verge (XVG)

Introductie

Verge (XVG) is een privacygerichte cryptocurrency die in 2014 werd gelanceerd onder de naam DogeCoinDark. Het doel van Verge is om een veilige, anonieme en gedecentraliseerde manier van betalen te bieden aan gebruikers over de hele wereld.

Privacy

Een van de belangrijkste kenmerken van Verge is de nadruk op privacy. Verge maakt gebruik van verschillende privacyprotocollen, waaronder Tor en I2P, om de identiteit van gebruikers te beschermen en transacties te anonimiseren. Hierdoor kunnen gebruikers veilig en anoniem betalingen doen zonder dat hun persoonlijke gegevens worden blootgesteld.

Decentralisatie

Verge is een gedecentraliseerde cryptocurrency, wat betekent dat er geen centrale autoriteit is die de munt beheert. In plaats daarvan wordt het netwerk beheerd door een gemeenschap van gebruikers die allemaal bijdragen aan de beveiliging en het onderhoud van het netwerk. Dit zorgt voor een hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid.

Technologie

Verge maakt gebruik van verschillende technologieën om de privacy en veiligheid van gebruikers te waarborgen. Naast Tor en I2P maakt Verge ook gebruik van het Proof of Work (PoW) algoritme om transacties te verifiëren en te beveiligen. Verge heeft ook een snelle transactietijd van slechts 5 seconden, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gebruikers die snel en veilig willen betalen.

Toekomst

Verge heeft een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die voortdurend werken aan het verbeteren van de munt en het uitbreiden van de functionaliteit. In de toekomst wil Verge zich richten op het verbeteren van de schaalbaarheid en het uitbreiden van de adoptie van de munt door meer handelaren en bedrijven te betrekken.

← Terug naar overzicht

Verge (XVG) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)