cryptovaluta detail cryptosite

Verge (XVG)

Introductie

Verge (XVG) is een privacygerichte cryptocurrency die in 2014 werd gelanceerd onder de naam DogeCoinDark. Het doel van Verge is om een veilige, anonieme en gedecentraliseerde manier van betalen te bieden aan gebruikers over de hele wereld.

Privacy

Een van de belangrijkste kenmerken van Verge is de nadruk op privacy. Verge maakt gebruik van verschillende privacyprotocollen, waaronder Tor en I2P, om de identiteit van gebruikers te beschermen en transacties te anonimiseren. Hierdoor kunnen gebruikers veilig en anoniem betalingen doen zonder dat hun persoonlijke gegevens worden blootgesteld.

Decentralisatie

Verge is een gedecentraliseerde cryptocurrency, wat betekent dat er geen centrale autoriteit is die de munt beheert. In plaats daarvan wordt het netwerk beheerd door een gemeenschap van gebruikers die allemaal bijdragen aan de beveiliging en het onderhoud van het netwerk. Dit zorgt voor een hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid.

Technologie

Verge maakt gebruik van verschillende technologieën om de privacy en veiligheid van gebruikers te waarborgen. Naast Tor en I2P maakt Verge ook gebruik van het Proof of Work (PoW) algoritme om transacties te verifiëren en te beveiligen. Verge heeft ook een snelle transactietijd van slechts 5 seconden, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gebruikers die snel en veilig willen betalen.

Toekomst

Verge heeft een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die voortdurend werken aan het verbeteren van de munt en het uitbreiden van de functionaliteit. In de toekomst wil Verge zich richten op het verbeteren van de schaalbaarheid en het uitbreiden van de adoptie van de munt door meer handelaren en bedrijven te betrekken.

← Terug naar overzicht

Verge (XVG) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

43649.jpg

Hier is Wanneer Bitcoin ETF Waarschijnlijk Groen Licht Krijgt, Zegt Bloomberg Expert, Niet Morgen

“`html Wanneer Zou de SEC Bitcoin ETF’s Kunnen Goedkeuren Volgens Seyffart James Seyffart, ETF-onderzoeksanalist bij Bloomberg, heeft op het Twitter/X sociale mediaplatform zijn visie gedeeld ...
Lees meer →
s0573 0.jpg

XRP-prijs nadert belangrijk horizontaal steunniveau

Inhoud Begrijpen van horizontale ondersteuning Een dag in het rood Een recente waarschuwing van 100eyes Crypto Scanner belichtte een kritiek moment voor Ripple-gerelateerde XRP. De ...
Lees meer →
43653.jpg

XRP Prijsanalyse voor 5 januari

“`html XRP Prijsanalyse voor 5 januari Omslagafbeelding via www.tradingview.com Disclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet de visie van U.Today. De ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)