cryptovaluta detail cryptosite

VeThor Token (VTHO)

Introductie

VeThor Token (VTHO) is een cryptocurrency die is ontwikkeld door VeChain, een blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van de supply chain management en het traceren van producten. VTHO is een utility-token dat wordt gebruikt om transacties te verwerken en slimme contracten uit te voeren op het VeChain-netwerk.

Werking

Het VeChain-netwerk maakt gebruik van twee tokens: VeChain Token (VET) en VeThor Token (VTHO). VET is het primaire token dat wordt gebruikt om waarde op te slaan en te overdragen op het netwerk, terwijl VTHO wordt gebruikt om transacties te verwerken en slimme contracten uit te voeren.

VTHO wordt gegenereerd door het houden van VET-tokens in een VeChain-wallet. Elke VET-token genereert een bepaalde hoeveelheid VTHO per dag, afhankelijk van het aantal VET-tokens dat wordt vastgehouden en de vraag naar VTHO op het netwerk.

Toepassingen

VTHO heeft verschillende toepassingen op het VeChain-netwerk. Het wordt gebruikt om transacties te verwerken en slimme contracten uit te voeren, waardoor het een belangrijk onderdeel is van de infrastructuur van het netwerk. Daarnaast kan VTHO worden gebruikt om producten te traceren en te verifiëren op het VeChain-netwerk, waardoor het een belangrijke rol speelt in de supply chain management.

Marktprestaties

VTHO is sinds zijn lancering in 2018 gestaag gegroeid in populariteit en marktkapitalisatie. De prijs van VTHO is echter volatiel en kan sterk fluctueren op basis van de vraag naar het token en de prestaties van het VeChain-netwerk.

Conclusie

VeThor Token (VTHO) is een belangrijk onderdeel van het VeChain-netwerk en wordt gebruikt om transacties te verwerken en slimme contracten uit te voeren. Het token heeft verschillende toepassingen in de supply chain management en heeft sinds zijn lancering in 2018 gestaag aan populariteit gewonnen. De prijs van VTHO kan echter volatiel zijn en kan sterk fluctueren op basis van de vraag naar het token en de prestaties van het VeChain-netwerk.

← Terug naar overzicht

VeThor Token (VTHO) koers

VeThor Token (VTHO) kopen

Koop VeThor Token (VTHO) bij één van de door ons voorgestelde beurzen en start meteen met handelen:

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)