cryptovaluta detail cryptosite

Waltonchain (WTC)

Wat is Waltonchain?

Waltonchain (WTC) is een blockchain-project dat zich richt op het verbeteren van de supply chain management-industrie. Het project is vernoemd naar Charlie Walton, de uitvinder van RFID-technologie (Radio Frequency Identification). Waltonchain maakt gebruik van RFID-technologie en blockchain om een ​​gedecentraliseerd en transparant systeem te creëren voor het volgen van goederen in de supply chain.

Hoe werkt Waltonchain?

Waltonchain maakt gebruik van twee soorten tokens: Waltoncoin (WTC) en Waltonchain Token (WTA). WTC is de belangrijkste cryptocurrency van het platform en wordt gebruikt voor transacties en betalingen. WTA is een utility-token dat wordt gebruikt om slimme contracten te activeren en om deel te nemen aan het consensusmechanisme van het netwerk.

Het Waltonchain-netwerk bestaat uit twee lagen: de Waltonchain-parentchain en de Waltonchain-subchains. De parentchain fungeert als de hoofdketen en beheert de consensus en de beveiliging van het netwerk. De subchains zijn specifieke ketens die zijn ontworpen voor specifieke toepassingen, zoals supply chain management.

Wat zijn de voordelen van Waltonchain?

Het gebruik van RFID-technologie en blockchain biedt verschillende voordelen voor de supply chain management-industrie. Het maakt het mogelijk om de locatie en status van goederen in realtime te volgen, waardoor de efficiëntie en transparantie van de supply chain worden verbeterd. Het gebruik van blockchain zorgt ook voor een veilige en transparante uitwisseling van informatie tussen verschillende partijen in de supply chain.

Daarnaast biedt Waltonchain ook voordelen voor deelnemers aan het netwerk. Door deel te nemen aan het consensusmechanisme van het netwerk kunnen gebruikers beloningen verdienen in de vorm van WTA-tokens. Dit stimuleert de deelname en betrokkenheid van gebruikers in het netwerk.

Conclusie

Waltonchain is een blockchain-project dat zich richt op het verbeteren van de supply chain management-industrie. Het maakt gebruik van RFID-technologie en blockchain om een ​​gedecentraliseerd en transparant systeem te creëren voor het volgen van goederen in de supply chain. Het biedt verschillende voordelen voor de supply chain management-industrie en deelnemers aan het netwerk.

← Terug naar overzicht

Waltonchain (WTC) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)