cryptovaluta detail cryptosite

XYO (XYO)

Introductie van XYO (XYO)

XYO (XYO) is een gedecentraliseerde cryptomunt die is ontworpen om de locatiegegevens van objecten en mensen vast te leggen en te verifiëren. Het is gebaseerd op de blockchain-technologie en maakt gebruik van slimme contracten om de gegevens te verwerken en te beveiligen.

Hoe werkt XYO (XYO)?

XYO maakt gebruik van een netwerk van apparaten die bekend staan als “sentinels”, “bridges” en “archivists”. Sentinels zijn kleine apparaten die locatiegegevens verzamelen en deze doorsturen naar bridges, die de gegevens verifiëren en doorsturen naar archivists, die de gegevens opslaan op de blockchain.

Het XYO-netwerk maakt gebruik van een Proof of Origin-algoritme om de locatiegegevens te verifiëren en te beveiligen. Dit algoritme maakt gebruik van verschillende factoren, zoals de tijd, de afstand en de richting van de locatiegegevens, om de authenticiteit van de gegevens te verifiëren.

Wat zijn de toepassingen van XYO (XYO)?

XYO heeft verschillende toepassingen, waaronder:

– Supply chain management: XYO kan worden gebruikt om de locatie van goederen en producten te volgen en te verifiëren, waardoor de efficiëntie en transparantie van de supply chain worden verbeterd.

– Verzekeringen: XYO kan worden gebruikt om de locatie van verzekerde objecten te volgen en te verifiëren, waardoor de nauwkeurigheid van de verzekeringsclaims wordt verbeterd.

– Beveiliging: XYO kan worden gebruikt om de locatie van mensen en objecten te volgen en te verifiëren, waardoor de beveiliging van gebouwen en andere locaties wordt verbeterd.

Conclusie

XYO is een innovatieve cryptomunt die de potentie heeft om de manier waarop we locatiegegevens vastleggen en verifiëren te veranderen. Met zijn toepassingen in supply chain management, verzekeringen en beveiliging, kan XYO een belangrijke rol spelen in de toekomst van deze industrieën.

← Terug naar overzicht

XYO (XYO) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)