cryptovaluta detail cryptosite

Zilliqa (ZIL)

Zilliqa (ZIL)

Zilliqa (ZIL) is een blockchain-platform dat zich richt op het oplossen van de schaalbaarheidsproblemen van blockchain-technologie. Het platform maakt gebruik van sharding-technologie om transacties sneller en efficiënter te verwerken.

Sharding-technologie

Sharding is een technologie waarbij de blockchain in kleinere stukjes wordt opgedeeld, zogenaamde shards. Elke shard kan vervolgens parallel transacties verwerken, waardoor de capaciteit van het netwerk aanzienlijk wordt vergroot. Dit maakt het mogelijk om meer transacties per seconde te verwerken dan bij traditionele blockchain-platforms.

Smart contracts

Zilliqa ondersteunt ook smart contracts, waardoor ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties (dApps) kunnen bouwen op het platform. Deze dApps kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals gedecentraliseerde financiën (DeFi), gaming en supply chain management.

ZIL-token

ZIL is de native cryptocurrency van het Zilliqa-platform. Het wordt gebruikt als betaalmiddel voor transacties en als beloning voor het valideren van transacties op het netwerk. Daarnaast wordt het ook gebruikt als brandstof voor het uitvoeren van smart contracts op het platform.

Toekomstperspectieven

Zilliqa heeft een aantal partnerschappen gesloten met bedrijven en organisaties, waaronder Mindshare en Xfers. Het platform heeft ook de aandacht getrokken van investeerders en heeft in het verleden succesvolle ICO’s gehouden. De toekomstperspectieven van Zilliqa lijken veelbelovend, vooral gezien de groeiende vraag naar schaalbare blockchain-oplossingen.

← Terug naar overzicht

Zilliqa (ZIL) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

43657.jpg

85 miljoen SHIB worden uitgedeeld aan stakers in de komende 4 maanden — Shiba Inu vertegenwoordiger

SHIB Beloningen: 85 Miljoen SHIB Voor Stakers in de Komende 4 Maanden — Shiba Inu RepAfbeelding via www.freepik.comDisclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk ...
Lees meer →
43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →
43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

“`html Inhoud Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij? Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)